Super Καινοτομίες

wave

Το πρώτο απόλυτα λειτουργικό robot - σερβιτόρος είναι εδώ!

Είμαστε υπερήφανοι γιατί παρουσιάζουμε τον OddyBot, το πρώτο απόλυτα λειτουργικό και εξελιγμένο robot - σερβιτόρο, το οποίο κάνει όλες τις εργασίες ενός σερβιτόρου, ενώ είναι επικοινωνεί πλήρως με την Anima - Menu. Ο πελάτης με τη βοήθεια ενός ειδικού button ή ενός QR code που θα βρει στο τραπέζι, μπορεί να το καλέσει, και μέσω της οθόνης 14 ιντσών HD υψηλής ανάλυσης που διαθέτει ή ακόμη και με τη βοήθεια φωνητικών εντολών, με πολύ απλό τρόπο επιλέγει τα επιθυμητά προϊόντα του καταλόγου τα οποία στέλνονται και εκτυπώνονται στον κεντρικό εκτυπωτή και στα παρασκευαστήρια, ενώ η παραγγελία εμφανίζεται στην Anima - Menu.
Στη συνέχεια από τη κουζίνα τοποθετούνται τα πιάτα ή τα ποτά ενός ή περισσότερων τραπεζιών στους 3 δίσκους που περιέχει ο OddyBot, αποστέλλεται στα ανάλογα τραπέζια, όπου όταν φτάσει ενημερώνει τους πελάτες να παραλάβουν τα γεύματα που έχουν παραγγείλει. Στη συνέχεια ο OddyBot μεταβαίνει στο επόμενο τραπέζι.
Οι δυνατότητες του OddyBot δεν σταματούν εδώ. Ο πελάτης μπορεί πάλι να τον καλέσει όταν θέλει να πληρώσει, ενημερώνεται για το ποσό πληρωμής και αν επιθυμεί να πληρώσει με κάρτα, την τοποθετεί σε ένα εμφανές σημείο του και όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, εκτυπώνεται και η απόδειξη λιανικής από τον μικρό εκτυπωτή που περιέχει.

Φυσικά ο OddyBot μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά ως βοηθός σερβιτόρου να μεταφέρει δηλαδή τα γεύματα, ενώ έχει και άλλες δυνατότητες, όπως διαχείριση παιδικών γενεθλίων, προσέλκυση πελατών κα, ενώ υπάρχει πλήρης διαχείρισή του απομακρυσμένα μέσω κινητού.
Περισσότερα θα βρείτε στο www.poseidonrobotics.gr

restaurant robot

Λήψη παραγγελίας και κλήση σερβιτόρου με πολλούς τρόπους

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουν τις παραγγελίες τους από τα τραπεζοκαθίσματα με τον πλέον σύγχρονο και ευχάριστο τρόπο. Και πιο συγκεκριμένα με πολλούς τρόπους. Σε όλες τις περιπτώσεις τις παραγγελίες θα τις δεχθεί η Anima - Menu αφού πρώτα εκτυπωθούν στους ανάλογους εκτυπωτές.

Ψηφιακό τραπέζι

Ο κορυφαίος τρόπος αποστολής παραγγελιών. Κάθε ψηφιακό τραπέζι μπορεί να διαχειρισθεί έως 4 πελάτες ταυτόχρονα, όπου κάθε πελάτης θα έχει το δικό του ψηφιακό κατάλογο. Στο τέλος θα σταλεί μια συγκεντρωτική παραγγελία για όλους τους πελάτες. Το ψηφιακό τραπέζι παρέχει κι άλλες δυνατότητες όπως κλήση σερβιτόρου ή του OddyBot, επιλεγμένα παιγνίδια, φόρτιση κινητού κλπ.

Διπλό ή μονό tablet

To διπλό tablet μπορεί να διαχειρισθεί έως 2 πελάτες ταυτόχρονα, με τον ίδιο τρόπο που το κάνει και το ψηφιακό τραπέζι. Τέλος με το μονό tablet, ένας μόνο πελάτης μπορεί να στείλει παραγγελία. Παρέχεται κι εδώ κλήση σερβιτόρου ή του OddyBot.

Κουμπί ή QR code για κλήση σερβιτόρου

O πελάτης αν θέλει απλά να καλέσει το σερβιτόρο ή τον OddyBot, μπορεί να το επιτύχει πιέζοντας ένα κουμπί (shelly button) ή σκανάροντας ένα QR Code που θα βρει σε κάθε τραπέζι.
Φυσικά ο πελάτης μπορεί να στείλει μια παραγγελία και μέσω της εφαρμογής Easy Order που περιέχει η Anima - Menu, όπως θα δούμε στη συνέχεια.

combined 4

Αυτόματος πωλητής και μεγάλη οθόνη έτοιμων παραγγελιών

autosale

Ξεχάστε τις ουρές και την ταλαιπωρία των πελατών σας στην παραλαβή πακέτου. Με τον αυτόματο πωλητή, οι πελάτες σας θα επιλέγουν τα προϊόντα γρήγορα κι εύκολα και η παραγγελία θα καταχωρείται στην Anima - Menu, θα εκτυπώνεται το δελτίο παραγγελίας και τα παρασκευαστήρια, ενώ θα ενημερώνεται ο πελάτης με τον αριθμό της παραγγελίας, που θα εκτυπώνεται στον εκτυπωτή του πωλητή.

Επίσης οι πελάτες σας έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν με κάρτα ακόμη και με μετρητά, αφού υπάρχει ειδική έκδοση του αυτόματου πωλητή που δέχεται νομίσματα και χαρτονομίσματα.

Οι πελάτες σας θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται όταν είναι έτοιμη η παραγγελία τους, από τη μεγάλη οθόνη των 55 ιντσών, όπου εμφανίζονται οι αριθμοί των παραγγελιών που ετοιμάζονται και αυτών που είναι έτοιμες.

Αν πάλι δεν επιθυμείτε οι πελάτες να πληρώνουν γενικά στο ταμείο, υπάρχει ειδική συσκευή που επικοινωνεί με την Anima - Menu και δέχεται νομίσματα ή χαρτονομίσματα.
Μια ακόμη δυνατότητα του αυτόματου πωλητή είναι η κράτηση τραπεζιού σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

sale screens

Ασύρματη Παραγγελιοληψία και συσκευή POS μαζί!

pos

Η Anima – Menu παρέχει τη σημαντική δυνατότητα, αν διαθέτετε μια συσκευή Android με NFC χαρακτηριστικά, να μπορείτε να χρεώνετε μια κάρτα μέσω της εφαρμογής, είτε αυτή πρόκειται για ασύρματη παραγγελιοληψία είτε μέσω του υπολογιστή. Έτσι οι σερβιτόροι χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες συσκευές POS μπορούν να χρεώνουν μια κάρτα ενώ διαχειρίζονται το λογαριασμό ενός τραπεζιού ή μιας ξαπλώστρας μέσω της εφαρμογής. Φυσικά και οι διανομείς θα βρουν έναν ιδανικό εργαλείο για διαχείριση καρτών.
Εμείς σας παρέχουμε το ασύρματο Z92 Android 12.0 POS, με πολλές δυνατότητες. Ιδανικό και για ασύρματη παραγγελιοληψία όπου με μια συσκευή έχετε διαχείριση τραπεζιών, διαχείριση καρτών και εκτύπωση απόδειξης με σήμανση από φορολογικό μηχανισμό ή πάροχο myDATA.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Ασύρματη παραγγελιοληψία παντού!

cloud

Η Anima – Menu δουλεύει σε τοπικό δίκτυο Wi-Fi, σε Cloud αλλά και υβριδικά. Με το τοπικό δίκτυο γλυτώνουμε από τα γνωστά προβλήματα των "καθαρόαιμων" εφαρμογών Cloud, όπως χρονοκαθυστερήσεις, προσωρινές διακοπές Internet κλπ.
Με τη βοήθεια ενός κινητού μπορείτε να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα σημεία. Σημαντική δυνατότητα για ένα Beach - Bar για παράδειγμα, όπου πρέπει να διαχειριστεί ξαπλώστρες, και μπορεί να μην φτάνει σε αυτές το σήμα του τοπικού δικτύου. H διαχείριση του Internet σε αυτή την περίπτωση είναι υβριδική, αφού τα δεδομένα αποθηκεύονται τοπικά και το Internet χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν έχουμε πρόσβαση στο τοπικό ασύρματο δίκτυο. Με τη σπουδαία αυτή δυνατότητα, κάποιες συσκευές μπορεί να δουλεύουν σε τοπικό δίκτυο, ενώ κάποιες άλλες συσκευές που βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία, μέσω Internet.

Φυσικά η Anima – Menu παρέχει και σύνδεση τύπου Cloud, τα δεδομένα δηλαδή δεν αποθηκεύονται τοπικά, αλλά απομακρυσμένα μέσω Internet. Mια από τις σημαντικές δυνατότητες της εφαρμογής είναι ότι δεν χρειάζεται κεντρικός υπολογιστής σε Windows, αλλά μπορεί ένα κινητό Android να στέλνει παραγγελίες κατευθείαν σε έναν θερμικό εκτυπωτή.
Σε όλες τις περιπτώσεις, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας οπουδήποτε ακόμη και από το κινητό σας.

Ξεχάστε τις πανάκριβες ταμειακές μηχανές εστιατορίου

mydata

Η Anima - Menu σας παρέχει τη δυνατότητα να γλυτώσετε από τα υπέρογκα πρόστιμα λόγω της μη μεταβίβασης Ζ των ταμειακών μηχανών και των ΕΑΦΔΣΣ και αντί αυτών να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο πιστοποιημένο πάροχο myDATA και να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του.
Τα οφέλη της χρήσης πιστοποιημένου πάροχου myDATA έναντι ταμειακών μηχανών ή ΕΑΦΔΣΣ είναι πολλα:

1. Τα παραστατικά (αποδείξεις λιανικής, τιμολόγια κλπ) διαβιβάζονται απευθείας στην υπηρεσία myDATA, χωρίς να χρειάζεται υποχρεωτική έκδοση Ζ στο τέλος κάθε ημέρας.
2. Η έκδοση των παραστατικών επιτυγχάνεται από οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να υπάρχει ενεργή σύνδεση στο Internet.
3. Tα βιβλία του λογιστή ενημερώνονται άμεσα από την υπηρεσία myDATA, χωρίς να χρειάζεται να στέλνετε εσείς το ημερήσιο Ζ στο λογιστή σας.
4. Το κράτος δίνει φορολογικά κίνητρα για χρήση πιστοποιημένου πάροχου myDATA, όπως παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων από 5 σε 3 έτη, υπεραπόσβεση των δαπανών χρήσης του αλλά και αμεσότερη επιστροφή φόρου.

Φωνητική διαχείριση παντού

voice_commands

Η Anima – Menu προσφέρει τη δυνατότητα της ταχύτατης λήψης παραγγελιών από συσκευές Android ή iOS μέσω φωνητικών εντολών. Έτσι ο σερβιτόρος μπορεί να βρίσκει προιόντα απλά λέγοντας το όνομά τους.
Οι δυνατότητες της φωνητικής διαχείρισης της Anima – Menu δεν τελειώνουν εδώ. Μπορούμε εκτός από τους εκτυπωτές, να θέσουμε ένα tablet στην κουζίνα όπου θα εμφανίζονται τα προίοντα προς εκτέλεση. Σε συγκεκριμένα προιόντα, έχουμε τη δυνατότητα κάθε φορά που έρχονται προς εκτέλεση, παράλληλα να έχουμε και φωνητική ενημέρωση.

Κρατήσεις τραπεζιών

reserve

Η Anima – Menu προσφέρει τη δυνατότητα των κρατήσεων τραπεζιών. Με τη βοήθεια της αναγνώρισης κλήσης, ο χρήστης δέχεται τηλεφωνικά τη κράτηση ενός πελάτη και την καταχωρεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Στη συνέχεια ο σερβιτόρος με τη βοήθεια ενός κινητού ή tablet μπορεί να ελέγξει αν κάποιος που εισέρχεται στο κατάστημα, έχει κάνει κράτηση και ποιό όνομα έχει δώσει. Φυσικά μπορεί πολύ απλά να δει τη διαθεσιμότητα των τραπεζιών τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Κράτηση τραπεζιών μπορεί να πραγματοποιήσει και ο ίδιος ο πελάτης μέσω του αυτόματου πωλητή ή του OddyBot.

Χρήση Cloud εκτυπωτών για παρασκευαστήρια

printer

Ξεκινήστε άμεσα. Συνδέστε έναν εκτυπωτή στο δικό σας router και ο σερβιτόρος είναι έτοιμος να λάβει ασύρματα παραγγελίες.
Η εφαρμογή είναι τόσο απλή στη χρήση, όπου ως κεντρικό υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ένα Tablet.
Με την Anima – Menu μπορείτε να προσθέσετε χωρίς επιπλέον χρέωση όσες συσκευές Android και iOS επιθυμείτε.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε απεριόριστους εκτυπωτές - παρασκευαστήρια, ακόμη και σε απομακρυσμένα σημεία. Η Anima - Menu παρέχει μια πολύ σημαντική δυνατότητα, τη χρήση Cloud εκτυπωτών στα παρασκευαστήρια.

Η σημαντική αυτή δυνατότητα είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου ο εκτυπωτής ενός παρασκευαστηρίου είναι μακριά και βρίσκεται σε διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi. Επομένως η Anima - Menu "σπάει" την κεντρική παραγγελία σε έναν ή περισσότερους Ethernet, ασύρματους ή Cloud εκτυπωτές.

Ανέπαφη παραγγελιοληψία με ψηφιακό μενού

easyorder

Η Anima - Menu παρέχει την εφαρμογή Easy Orders όπου δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να σκανάρει με το κινητό του το QR code που θα βρει πάνω σε ένα τραπέζι, στη ξαπλώστρα κλπ, και να μεταβεί κατευθείαν στο ψηφιακό κατάλογο του καταστήματος, χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσει κάποιο app. Ο κατάλογος μπορεί να περιέχει εικόνες του μενού, σχόλια κλπ, ενώ μπορεί και να επιλέξει την εμφάνιση ανάμεσα σε ελληνικά ή αγγλικά.
Η εφαρμογή χρησιμοποιείται και στην περίπτωση του πακέτου (take away), όπου ο πελάτης σκανάρει πάλι με το κινητό του, ένα QR code που θα βρει σε σταθερό σημείο στο κατάστημα, λαμβάνοντας στο κινητό του ειδοποίηση με τον αριθμό της παραγγελίας που θα παραλάβει από το ταμείο.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δική σας εφαρμογή για ηλεκτρονικές παραγγελίες

phone app

Η Anima - Menu παρέχει την εφαρμογή eDelivery, μια ιδανική λύση με δική σας εφαρμογή (app) και site, για να παραγγέλνουν οι πελάτες σας με απλό τρόπο από το κινητό τους τηλέφωνο.
Ενσωματώστε απλά μια εικόνα με QR code στα φυλλάδιά σας, για να την κατεβάζουν εύκολα οι πελάτες σας. Γλυτώνετε έτσι οριστικά από τις υπέρογκες προμήθειες των ηλεκτρονικών πλατφορμών.
Στο portal www.eanimamenu.gr θα βρείτε όλα τα sites που έχουμε δημιουργήσει. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Διαχείριση Delivery και μέσω ασύρματης συσκευής

delivery UI

Η λειτουργία Delivery είναι από τις πλέον σημαντικές στην Anima – Menu, και καλύπτει όλο το φάσμα της δραστηριότητάς της, από την αναγνώριση κλήση του πελάτη που θα κάνει την παραγγελία, ως την επιστροφή του διανομέα που παρέδωσε το πακέτο. Η Anima – Menu παρέχει πολλές δυνατότητες σε αναγνώριση κλήσης. Μπορεί να διαχειριστεί απλές αναλογικές γραμμές PSTN ή ISDN, Cloud ή VOIP τηλεφωνικά κέντρα, ακόμη και κλήσεις μέσω κινητού τηλεφώνου.
Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα της εκτύπωσης στο δελτίο παραγγελίας, του χάρτη της διεύθυνσης ενός πελάτη, ενώ ο διανομέας μπορεί να δει τη διαδρομή και από το κινητό του τηλέφωνο. Επίσης εμφανίζεται η απόσταση και ο χρόνος που χρειάζεται να μεταβεί ο διανομέας σε μια διεύθυνση αλλά και η βέλτιστη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει σε περισσότερες από μια παραγγελίες.
Μπορείτε επίσης να γνωρίζετε πού βρίσκεται ο διανομέας βλέποντας την τρέχουσα θέση μέσα από την εφαρμογή, αλλά και να ανατρέξετε σε προηγούμενο χρόνο για να ελέγξετε τη διαδρομή του.

Η Anima – Menu μας παρέχει μια πολύ σημαντική δυνατότητα, την πλήρη διαχείριση του Delivery, από μια φορητή συσκευή με Android ή iOS. Ο διανομέας με τη βοήθεια του κινητού, μπορεί να εκμεταλλευτεί τη φωτογραφική μηχανή του και με τη χρήση ενός QR code που εμφανίζεται σε κάθε δελτίο παραγγελίας, μπορεί ταχύτατα να χρεωθεί μια ή περισσότερες παραγγελίες και να εκτυπωθεί αν επιθυμεί απόδειξη ή λογαριασμός.
Οι φορητές συσκευές μπορούν να θεωρηθούν ως θέσεις εργασίας, με ελαχιστοποίηση του κόστους αλλά και επίλυση θεμάτων έλλειψης χώρου.

IP PBX τηλεφωνικό κέντρο

phone center

Η Anima - Menu προτείνει το αξιόπιστο UC200 Series IP PBX τηλεφωνικό κέντρο με πολλές δυνατότητες όπως αναγνώριση κλήσεων, υποστήριξη 60 χρηστών και 15 ταυτόχρονων κλήσεων, ενσωματώνει 4 θύρες PSTN trunk FXO με 2 αναλογικές θύρες τηλεφώνου FXS και με δυνατότητα lifeline, υποστηρίζει έως και απεριόριστο επίπεδο IVR (Διαδραστική φωνητική απόκριση), ενώ έχει ενσωματωμένο διακομιστή εγγραφής κλήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Σύνδεση με ηλεκτρονικές πλατφόρμες

phone app

Η Anima - Menu έχει γεφυροποίηση και με τις τρεις πλατφόρμες ηλεκτρονικών παραγγελιών efood, Box και Wolt. Έτσι η παραγγελία από την πλατφόρμα καταχωρείται αυτόματα στην εφαρμογή, μαζί με τα στοιχεία του πελάτη, εκτυπώνοντας το δελτίο παραγγελίας και τα παρασκευαστήρια, με τον ίδιο τρόπο που θα πέρνατε τηλεφωνικά την παραγγελία, ενημερώνοντας τα ταμεία, τα στατιστικά κλπ.

Η Τεχνητή Nοημοσύνη για πραγματική 24ωρη υποστήριξη

chatgpt

Η Anima - Menu τροφοδοτεί το ChatGPT με την τεράστια βάση δεδομένων που διαθέτει, από την online τεχνική υποστήριξη των τελευταίων 8 ετών και για πρώτη φορά παρουσιάζει τον πρώτο agent - τεχνικό που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.
Έτσι όλο το 24ωρο θα έχετε πάντα διαθέσιμο έναν τεχνικό να σας λύση όποια απορία ή πρόβλημα έχετε.